Zelfreflectiedagen

Zelfreflectiedagen

Bereiken wat je wilt, individueel of met je team.

“Je kunt niet meer worden dan jezelf, maar je kunt wel meer jezelf worden”

Mijn streven is om telkens de prestaties van individuen en teams te verbeteren. Ik geloof dat je door nieuwe inzichten in denken, voelen en doen meer potentieel kunt vrijmaken.

Dit is de meest unieke training in het assortiment die zo veel heeft gebracht bij veel cursisten. Raken en geraakt worden. Over en weer krijg je aanreikingen en tools van mede cursisten waar jij en ook zij weer verder mee kunnen. Het is een feest der herkenning omdat op een luchtige en herkenbare manier de inzichten naar voren komen. Het werkt inspirerend en je krijgt er veel positieve energie van. Met een kleine investering een hoog rendement behalen.

De natuurwet van het universum is de wet van oorzaak en gevolg.

Meestal volgen we min of meer een bewuste koers in het leven maar kennen we de bestemming toch nog onvoldoende. Wat wil je in de toekomst niet meer en wat wel? Wanneer werd je veerkracht beproefd en hoe heb je dat ervaren?

Deze reflectiedagen hebben als uitgangspunt dat je geen lijdend voorwerp bent. Je hebt het stuur zelf in handen en bepaalt je eigen koers. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de resultaten in je leven kun je verandering bewerkstelligen.

Hoe is het nu?

Allereerst gaan we kijken hoe het er nu voorstaat en wat de gevolgen zijn als je zo doorgaat. Ben je tevreden of wil je graag wat veranderen? Hoe is de relatie met jezelf, met je collega’s, met je familie, met je vrienden etc. We richten ons tijdens deze dagen op datgene waar je zelf invloed op hebt. Naast waarden heb je talenten en vaardigheden en dat zijn belangrijke hulpmiddelen.

Als je er klaar voor bent om het ‘oude’ achter je te laten en het ‘nieuwe’ te omarmen, dan zijn deze zelfreflectie dagen het ultieme begin van veranderingen. Een completere ik! Van een onbewuste naar een bewuste planning en uitvoering van je nieuwe zelf.

 

                   “ net toen de rups dacht dat het einde nabij was werd hij een prachtige vlinder”

Investering
De Zelfreflectiedagen is maatwerk. De investering is dus ook maatwerk. Graag ga ik met u in gesprek over de mogelijkheden en de kosten.

Gerda Cramer
Tel: 06-53849390
email: info@gerdacramer.nl