DISC GEDRAGSANALYSE ONLINE

DISC gedragsanalyse inclusief online nabespreking
 
Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een DISC profiel, ook wel DISC gedragsanalyse genoemd, wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn handig en praktisch toe te passen.

Dit is geen test, want goed of fout bestaat hier niet.  Je krijgt door middel van de DISC methode een helder inzicht in jouw gedrag hetgeen je veel zal leren over de communicatie met jezelf en anderen.

De aanpak
Na inschrijving ontvang je van  ons een link waarmee je een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een gedragsanalyse. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Nadat jouw profiel is aangemaakt maak onze trainer een telefonische afspraak met jou om het profiel uitgebreid uit te leggen via beeldverbinding. Dit gesprek zal circa 1 uur duren.

Drijfverenanalyse
Het gedragsprofiel kan je eventueel uitbreiden met een drijfverenanalyse.
De Drijfverenanalyse brengt de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Het geeft inzicht in waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat hem/haar motiveert. Een drijfveer geeft weer wat we belangrijk vinden in het leven en vanuit welke situaties we geneigd zijn om in actie te komen.

Uw investering

DISC gedragsanalyse:                         
€ 249,00
Disc gedrag en drijfveren analyse     
€ 329,00
Locatiekosten:
NVT

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW

Gerda Cramer
Tel: 06-53849390
email: info@gerdacramer.nl