TRAINING & COACHING

“Ik verwelkom je vriendelijk en innemend, stel scherp mijn punt, leg het uit met vertrouwen en veiligheid en ga lachend met je naar concreet resultaat”

PERSOONLIJKE COACHING

Jezelf beter leren kennen kan spannend en verrassend zijn. Je ontwikkelt kwaliteiten, doorziet je valkuilen waarmee je meer plezier uit het leven kunt halen. Bij persoonlijke coaching, 1 op 1, ga ik uit van een kort en intensief traject van 5 sessies.

Meer info…

STRESS & BURNOUT PREVENTIE

We gaan onmiddellijk aan de slag met deze bewustwordingen over jezelf.
Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert beslissingen te nemen, beter je tijd in te delen.

 

Meer info…

COACHING COMMUNICATIE

Communicatie is de smeerolie tussen relaties. Het is de toon die de muziek maakt, stemvolume, tempo, snuiven, pauzes, klemtonen etc.
Het is één van de belangrijkste pijlers als je met mensen werkt.

Meer info…

COACHING LEIDINGGEVEN

Deze coaching is bedoeld voor iedereen die leiding geeft op de werkvloer en ( opnieuw ) een duwtje in de goede richting nodig heeft. Goed leiderschap is niet gemakkelijk.

 

Meer info…

TRAINING LEIDINGGEVEN

Leiderschap is het proces waarbij u uw medewerkers beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken. Een goed leidinggevende is in staat om anderen te stimuleren en te inspireren.

Meer info…

TEAMBUILDING

Teambuilding zorgt allereerst voor bewustwording als je team vast loopt in communicatie of samenwerking. Als het niet lukt om irritaties als team openlijk te bespreken gaan ze onder tafel etteren. 

Meer info…

Voor uw persoonlijke ontwikkeling is een DISC gedragsanalyse een praktisch en inspirerend instrument. Het is een blauwdruk van uw gedragMeer info…

DISC TEAMTRAINING

Door deze training krijgen de medewerkers meer inzicht op eigen communicatie en gedrag, als ook in dat van hun collega’s en wat het effect hier van is

Meer info…